Booster Hoodie Motorvest groot succes

Booster Hoodie Motorvest groot succes

Na de motorbeurs in Utrecht besloot ik dat ik graag een Booster hoodie wilde hebben. Omdat ik een roze tintje toch wel leuk vindt besloot ik de legerprint in het roze te kiezen. Een leuk sportief vest dat er ook nog eens leuk uitziet.

Ik besloot mijn vest uiteindelijk later online te kopen bij voordeelhelmen.nl. Ik bestelde hem op zaterdagavond. Binnen een mum van tijd kreeg ik een bevestiging binnen dat ze met mijn bestelling aan de slag zouden gaan. Uiteindelijk kreeg ik mijn bestelling zoals eerder aangegeven binnen drie werkdagen goed ingepakt in een doos binnen. Ik was door het dolle heen en ben hem gelijk  gaan dragen, weliswaar niet op de motor, maar gewoon het winkelcentrum in.

De hoodie

De hoodie zelf heeft een comfortabele pasvorm.Hij heeft voldoende, maar niet te veel ruimte om de schouders en ook om de armen zit het niet te strak. In zowel de schouders als de ellebogen zitten goede protectoren, van de schouderprotectoren had ik eigenlijk helemaal geen last, de ellebogen hebben op de blote huid wel een licht schurend effect, ik ga er vanuit dat dit een kwestie van dragen is. Maar door de CE-gekeurde protectoren is de hoodie wel gelijk veilig om te dragen op de motor. De rugprotector is iets minder stevig, deze is buigzaam en zal dus bij een mogelijke glijder je rug een stuk minder beschermen. Ik ga binnenkort kijken naar een stevigere plaat zodat ook mijn rug goed beschermd is, dit vind ik persoonlijk erg belangrijk. Of je voor de extra rugprotector gaat is natuurlijk helemaal je eigen keus.

Kleuren

Er zijn heel veel verschillende kleuren te krijgen van de hoodie, blauw, roze, grijs, zwart, legerprint, oranje. Hierdoor is er voor iedereen wel een bijpassend kleurtje te vinden.

Conclusie

Iedereen die voor de zomer en het zonnigere weer een leuke jas zoekt, die er daarnaast leuk uitziet, beschermt als je met de motor op pad gaat, dan is deze hoodie iets voor jou. Voor mij zit hij zelfs voor dagelijks gebruik erg comfortabel.

 

About Fokelien