Einde schooltijd met een diploma op zak!

Einde schooltijd met een diploma op zak!

Het begin van het schooljaar verliep moeizaam. Ik zat even met mezelf in de knoop en alles leek me te veel te worden. Inmiddels heb ik bewezen dat ik mijn draai heb kunnen vinden. De stage heb ik met een mooie beoordeling af kunnen sluiten en inmiddels heb ik mijn diploma redactiemedewerker op zak!

Afronding stage

In mijn laatste stage week heb ik nog een paar mooie werken mogen afleveren. Zo staat er een leuk interview met Cees Kassenberg in de nieuwste digifoto Starter, daarnaast heb ik nog kleine andere bijdrages aan dit magazine mogen leveren. Natuurlijk kwam de afronding van mijn eindopdracht, het portfolio ook dichterbij. Een ruim 110 pagina tellend boekwerk moest nog eens grondig nagekeken worden en netjes ingebonden. Na de meivakantie was het officiële inlevermoment en kon ik echt niks meer veranderen aan mijn eindopdracht.

Presentatie

Een week voor mijn vakantie werd ik opgeroepen om mijn afsluitende presentatie te houden. Ik had een mooie presentatie voorbereid en een mooi blaadje met steekwoorden gemaakt. Toen ik voor mijn twee beoordelaars zat viel er een spanning van mijn schouders.. Ik kon wel uren vertellen over de dingen die ik afgelopen jaar heb geleerd en over mijn portfolio. Het was een mooie vloeiende presentatie die ik met een ruim voldoende heb af mogen sluiten.

Geslaagd!

Begin juni kwam het officiële bericht dat ik geslaagd ben! Ik mocht vorige week vrijdag mijn diploma ophalen in een prachtige theaterzaal! Ik ben zo ongelooflijk trots en blij dat ik mijn diploma ondanks de tegenslagen op mijn oude school nu toch gehaald heb. Het mooiste is dat ik dit samen met mijn beste vriendin heb gered! Ondanks dat we aardig wat kilometers uit elkaar wonen!

Afsluiting

Ik heb mijn schoolcarrière voorlopig afgesloten met een heerlijke barbecue. Ik ga het komende jaar de arbeidsmarkt op en ga bekijken hoe me dit gaat bevallen. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met dit mooie diploma na een bijzonder jaar!

About Fokelien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*