Topservice bij Fotofabriek!

Regelmatig maak ik fotoalbums voor familie en vrienden. Bestel mijn albums eigenlijk altijd via Fotofabriek! Ik vind de service, de snelle levering en de prachtig geprinte foto’s een heel groot voordeel. Ook als er iets tijdens de verzending verkeerd gaat is er niks aan de hand. Fotofabriek lost dit snel en professioneel op! Fotoalbum maken ... Read More »

Einde schooltijd met een diploma op zak!

Einde schooltijd met een diploma op zak!

Het begin van het schooljaar verliep moeizaam. Ik zat even met mezelf in de knoop en alles leek me te veel te worden. Inmiddels heb ik bewezen dat ik mijn draai heb kunnen vinden. De stage heb ik met een mooie beoordeling af kunnen sluiten en inmiddels heb ik mijn diploma redactiemedewerker op zak! Afronding ... Read More »

Test: Canvasplaat van Saal Digital

Test: Canvasplaat van Saal Digital

Ik zag afgelopen weken meerdere keren de reclame van Saal Digital voorbij komen. De website zocht mensen die hun producten wilde testen. Na een aantal dagen wikken en wegen en de voorwaarden goed gelezen te hebben, heb ik besloten mee te doen aan deze actie. Bestellen Binnen een mum van tijd was mijn aandeel goedgekeurd ... Read More »

Kattenleven

Kattenleven

Mijn vriend heeft onregelmatige diensten, soms werkt hij ’s avonds, de andere keer juist ’s morgens en dan weer ’s nachts. Dit wist ik toen ik hem leerde kennen, dus gelukkig kan ik hier prima mee dealen. Wel miste ik in de avond een kat die even heerlijk bij je komt liggen als je languit ... Read More »

Booster Hoodie Motorvest groot succes

Booster Hoodie Motorvest groot succes

Na de motorbeurs in Utrecht besloot ik dat ik graag een Booster hoodie wilde hebben. Omdat ik een roze tintje toch wel leuk vindt besloot ik de legerprint in het roze te kiezen. Een leuk sportief vest dat er ook nog eens leuk uitziet. Ik besloot mijn vest uiteindelijk later online te kopen bij voordeelhelmen.nl. ... Read More »

Begin examenjaar zit erop

Na mijn school overstap afgelopen zomer, zit het eerste halfjaar van mijn examenjaar er bijna op. Een heftig halfjaar, waarin ik veel heb geleerd en nu eindelijk aan wat ontspanning toe kom. Overstap Bij mijn overstap zijn een hoop afspraken gemaakt, afspraken die zouden moeten zorgen dat mijn jaar op de Rotterdamse school uit zou ... Read More »

Verhuizen en dan?

Op 14 juli 2015 ging ik voor het eerst in mijn leven mee achterop de motor. Dit was bij een jongen uit het dorp die op zoek was naar een fotograaf. Ik bood me aan en van het een kwam het ander. 14 Juli stapte ik met pak aan en helm op, achterop de motor. ... Read More »

Binnenkort

Binnenkort zal ik beginnen met bloggen. Korte verhaaltjes schrijven met dingen die ik heb meegemaakt. Read More »